Stranica je prilagođena vertikalnom prikazu. Okrenite vaš uređaj.

Galerija Mona Lisa logo

Uvjeti korištenja

Svako korištenje mrežnom stranicom galerija-mona-lisa.hr podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

  • Sve sadržaje objavljene na adresi galerija-mona-lisa.hr dopušteno je čitati i preuzimati isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj mrežnoj stranici dopušteni su samo uz prethodno odobrenje.
  • Prijenos sadržaja sa stranice galerija-mona-lisa.hr dopušten je uz navođenje autora i s izravnom poveznicom koja vodi na izvorni sadržaj na adresi galerija-mona-lisa.hr. Preneseni sadržaj mora zadržati svoj izvorni smisao.
  • Svi sadržaji objavljeni na adresi galerija-mona-lisa.hr (uključujući sve tekstove na stranici, opise usluga, članke na blogu, fotografije, informacije i druge materijale) koje objavljuju galerija-mona-lisa.hr ili suradnici služe isključivo u informativne svrhe. galerija-mona-lisa.hr poduzima odgovarajuće napore kako bi navedene informacije bile točne, ali ne daje nikakvo jamstvo u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.
  • Navedeni opisi usluga i cijene su informativni. Točna cijena i plan suradnje utvrdit će se nakon susreta doule i klijentice.
  • Korisnici stranice galerija-mona-lisa.hr prihvaćaju činjenicu da osobno snose rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržajem na ovoj mrežnoj stranici te da se stranica galerija-mona-lisa.hr ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja.
  • galerija-mona-lisa.hr zadržava pravo bilo kakvih izmjena sadržaja na stranici u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Pregledavanjem sadržaja i njegovim korištenjem podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja galerija-mona-lisa.hr te se obvezujete sadržaj koristiti za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.